Keratinsko vihanje trepalnic

Lash lift je priljubljena izbira v kolikor želite doseči naraven, a hkrati dolgotrajen učinek vihanja trepalnic. Tako se zbudite z že popolnimi trepalnicami brez potrebe po vihanju s kleščami. Efekt drži 6-8 tednov.

Trepalnice lahko tudi pobarvamo za bolj izrazit videz, kar vam še dodatno prihrani čas zjutraj. Serumi, ki jih uporabljamo krepijo in negujejo trepalnice od korena do konic, tako da se trepalnice med postopkom ne poškodujejo. Trepalnice so po tretmaju zavihane, zdrave, svilnate in mehke na otip.

Z vihanjem odpremo pogled, dokazano pa je tudi, da trepalnice po treh zaporednih tretmajih debelejše za do 24%.

Naroči se

Oblikovanje obrvi

Obrvi kot okvir obraza poudarijo in definirajo naše značilnosti. Pravilno oblikovane lahko izboljšajo simetrijo obraza, dvignejo pogled ter ustvarijo harmonijo.

Klasično oblikovanje obrvi z voskom in pinceto omogoča hitro in natančno odstranjevanje nepotrebnih dlačic in oblikovanje obrvi na način, ki najbolj pristaja vašemu obrazu. S to metodo ohranjamo obrvi v čimbolj naravni obliki.

Poleg oblikovanja, lahko obrvi tudi pobarvamo, da jih optično zgostimo.

Naroči se

Laminacija obrvi

Laminacija obrvi je postopek fiksiranja obrvi, s katerim dlačice (pol)trajno oblikujemo in jim spremenimo smer rasti, da dosežemo želeno obliko. Z laminacijo dosežemo simetrijo in videz gostejših obrvi, s postopkom pa se zlahka zapolni tudi ˝luknjice˝ v obrveh, brez vrisovanja dlačic. Efekt drži do približno 6 tednov, potem pa se obrvi vrnejo v prvotno obliko.

To je odlična rešitev za asimetrične obrvi, nepolne obrvi, močne in neukrotljive obrvi ali obrvi, katerih dlačice rastejo v različne smeri.

Med postopkom obrvi nahranimo z različnimi serumi in okrepimo s keratinom, rezultat pa so ubogljive obrvi polnega videza, ki jih lahko počešemo v želeno obliko. Lahko jih tudi pobarvamo.

Naroči se

Cenik za trepalnice & obrvi

Razkrij cenik

Keratinsko vihanje trepalnic € 45

Keratinsko vihanje trepalnic z barvanjem € 50

Barvanje trepalnic € 15

Laminacija obrvi € 45 (vključeno oblikovanje)

Laminacija obrvi z barvanjem € 50 (vključeno oblikovanje)

Oblikovanje in barvanje obrvi € 25

Oblikovanje obrvi € 18

Barvanje obrvi € 10

DUO laminacija obrvi in keratinsko vihanje trepalnic € 83 (vključeno oblikovanje)

DUO laminacija obrvi in keratinsko vihanje trepalnic z barvanjem € 92 (vključeno oblikovanje)