Poročno ličenje

Vsaka nevesta želi na svoj dan izgledati in se počutiti kot najlepša verzija sebe. Pomemben del k temu prispeva tudi brezhiben makeup.

K poročnemu ličenju pristopam tako, da vsaki nevesti prilagodim makeup glede na njen karakter, stil, želje in navade ličenja. Moje poslanstvo je, da s svojim strokovnim pristopom in natančnostjo poudarim vašo naravno lepoto ter z najkvalitetnejšimi ličili in kozmetičnimi izdelki poskrbim, da bo makeup ostal brezhiben od začetka pa vse do konca vašega posebnega dne.

Ličenje poteka v salonu, pridem pa tudi na katerokoli lokacijo v primeru ličenja vsaj treh oseb (pri tem se zaračunajo potni stroški)

Kontaktiraj me

Poročno ličenje zajema:

1 of 4

Poskusno ličenje pred poroko

Poskusno ličenje pred poroko priporočam vsaki nevesti. Prvič zato, da se spoznava, se pogovoriva o poročnem dnevu, poteku in vaši viziji o tem, kako naj bi vse skupaj izgledalo. Pogovoriva se o vaših navadah in željah ter uskladiva predstave glede končnega izgleda. S poskusnim ličenjem se prepričava tudi, da koža ne reagira na priporočene kozmetične izdelke in preveriva, kaj paše na vaš obraz, kaj najlepše poudari vaše poteze in v čem se najboljše počutite. Po končanem ličenju makeup fotografirava, nato pa imava do poroke čas, da se pogovoriva, morda tudi kaj spremeniva ali dodava.

Ličenje za posebne priložnosti

Imate valeto, maturantski ples, ste gostja na poroki ali pa praznujete rojstni dan? To so trenutki, ko želite zasijati in se počutiti izjemno. Priprava na te dogodke pa med drugim zahteva tudi obstojen makeup, ki je prilagojen vsaki posameznici. Verjamem, da je vsaka ženska lepa na svoj način, zato se trudim poudariti in izboljšati vaše najlepše značilnosti.

Kontaktiraj me

Cenik za ličenje

Razkrij cenik

Dnevno ličenje € 55

Večerno/svečano ličenje € 60

Ličenje za valeto € 60 (vključene umetne trepalnice)

Maturantsko ličenje 60 (vključene umetne trepalnice)

Poslovno ličenje € 55

Ličenje za fotografiranje/snemanje € 55-70

Poročno ličenje € 85 (ne vključuje poskusnega ličenja, umetnih trepalnic in SOS paketka)

Poskusno ličenje € 60

POROČNI PAKET € 155 (vključuje poročno in poskusno ličenje, 2x umetne trepalnice in SOS paketek za osvežitev ličil)

Moško korekcijsko ličenje € 20

Umetne trepalnice € 8-10