Tečaji za osebno rabo

OSNOVNI TEČAJ

Osnovni tečaj poteka individualno ali v paru in je prilagojen vsaki posameznici, ne glede na predznanje. Primeren je za vse, ki z ličenjem še nimate veliko izkušenj ali pa tiste, ki že več let uporabljate ličila na isti način in si želite nadgradnje znanja in tehnike ter posodobitev vsakodnevne rutine.

Cilj tečaja je ustvariti rutino ličenja, ki bo krajša in kakovostnejša. Naučite se kako se naličiti za vsak dan, kako učinkovito prekriti nepravilnosti in ustvariti naraven izgled ter kaj storiti, da bodo ličila dolgoobstojna.

Tečaj traja dve uri, zraven prejmete mini priročnik ličenja in seznam predlaganih produktov. Razkrila pa vam bom tudi mini trike, ki naredijo veliko spremembo.

OSNOVNI PLUS TEČAJ

Poteka individualno in je prilagojen vsaki posameznici glede na vaše obrazne značilnosti, stil, želje in navade ličenja. Primeren je za vse, ki si želite naučiti osnov ličenja in hkrati želite stopiti korak dlje ter se naučiti ustvarjati tudi kompleksnejše makeup looke.

Cilj tečaja je, da se na sebi naučite ustvariti želeno tehniko ličenja - npr. smokey eye, cut crease, halo eye, pigmenti, blended eyeliner ipd. Na začetku tečaja se pogovoriva o vašem predznanju in izdelkih, ki jih že uporabljate, svetovala pa vam bom tudi glede nakupa novih produktov. Predelali bova vse - od ustrezne priprave kože, lepe podlage ter izbrane tehnike ličenja oči, do trikov, ki so pomembni za dolgo obstojnost makeupa. Na tečaju prejmete mini priročnik ličenja, ki ga skupaj predelava, nato pa skupaj ustvariva makeup look – polovico obraza naličim jaz, polovico pa vi.

Strokovni tečaji

Na vseh strokovnih tečajih poteka ličenje na modelih, ki jih priskrbite sami, po želji pa jih lahko priskrbim tudi jaz.

CELODNEVNI TEČAJ

Tečaj poteka individualno. Če že imate predznanje o ličenju in bi si želeli naučiti ličiti tudi druge osebe, obenem pa se podrobneje seznaniti s tremi različnimi tehnikami profesionalnega ličenja: dnevno ličenje, večerno oz. svečano ličenje in poročno ličenje. Na začetku skupaj obdelava teorijo, nato se pogovoriva o različnih tipih kože, pravi izbiri podlage, korektorja, senčenju obraza, različnih načinih senčenja oči itd. Naučite se treh različnih makeup lookov. Ličenje poteka na modelih (polovico obraza naličim jaz, polovico pa vi, pod mojim mentorstvom). V sklopu tečaja vam predam znanje glede priprave kože in ustreznega izbora ličil, svetujem pa vam tudi kako uporabljati produkte, ki jih že imate doma. Po uspešno končanem tečaju prejmete tudi certifikat.

NAPREDNI TRIDNEVNI TEČAJ

Tečaj je namenjen tistim, ki si želite seznaniti z vsemi
tehnikami profesionalnega ličenja, osvojiti celostno znanje ličenja za vsakodnevno rabo ter ličenja za posebne priložnosti. Namenjen je predvsem izpopolnjevanju različnih tematik ličenja (dnevno, svečano/večerno, poročno, kreativno ličenje, ličenje za fotografiranje).

Na začetku skupaj predelava teorijo, ki je obsežna in vam bo pomagala tudi pri nadaljnjem samostojnem delu. Nato sami izberete makeup looke, ki bi jih želeli (po)ustvariti in vsakemu se zelo natančno posvetiva. Delava z mojim materialom, vseeno pa vam tudi svetujem glede uporabe izdelkov, ki jih že imate doma. Po uspešno končanem tečaju prejmete tudi certifikat.

STROKOVNI PETDNEVNI TEČAJ

Najbolj podroben individualen tečaj, kjer se posvetimo vsaki malenkosti. Sprva se podrobneje seznanite z morfologijo obraza, nato se naučite obraze pravilno naličiti glede na njihovo osnovno obliko, umestiti druge karakteristike ter prilagoditi ličila za različne priložnosti (dnevne, večerne/svečane, poročne). Naučite se senčenja, osvetljevanja, tehnike uporabe korektorjev in kamuflažev, različne načine nanašanja pudrov, načine senčenja oči in uporabe eyelinerja, uporabe ustreznih barvnih palet, uporabe umetnih trepalnic in ličenja zrele kože. Prejmete tudi vse informacije glede ustvarjanja lastnega makeup kita z vsemi priporočili glede raznih izdelkov. Ob zaključku prejmete certifikat o opravljenem tečaju in natisnjeno gradivo.

S tem tečajem vam pripada tudi moja kasnejša podpora, saj sem vam z njim vedno na voljo za vprašanja.